İçeriğe geç

1 Ye 1 Hediye Kampanyası Nasıl Kullanılır

Yemeksepeti 1 ye 1 hediye nedir?

Başlattığı “1 alana 1 hediye” kampanyasıyla kullanıcılarının sevdikleri restoranlardan, sevdikleri yemekleri uygun fiyatlarla deneme şansını artıran Yemeksepeti, hem kullanıcılar için cazip bir seçenek hem de iş ortakları için katma değer sağladı.

Yemeksepeti 1. 1. kampanyası ne zaman bitiyor?

“1 Al 1 Hediye” kampanyası (“Kampanya”) 27 Mart 2023 (00:01) – 5 Nisan.

Yemeksepeti 300 TL indirim kodu nasıl kullanılır?

Kazanılan kupon kodlarını kullanabilmek için “Sepetim” adımında “Kupon Kodu” alanına girmeniz gerekmektedir. İndirim kuponları sadece Yemeksepeti mobil uygulaması üzerinden verilen yemek siparişleri için geçerlidir. “Yemeksepeti Market” ve “Yemeksepeti Mahalle” sekmeleri için geçerli değildir.

Yemeksepeti 100 TL indirim kodu nedir?

İSTANBUL (AA) – Yemeksepeti’nin “100 Kahkaha” kampanyası kapsamında kullanıcılar, “SEPETTE100” kupon kodunu kullanarak seçili restoranlarda verecekleri siparişlerde 100 TL indirimden yararlanabiliyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre Yemeksepeti, 2024’ün ilk büyük kampanyasını duyurdu.

Yemeksepeti ilk siparişe özel indirim var mı?

Shop&Fly – Yemeksepeti’nde 300 TL ve üzeri alışverişinize ilk siparişinizde 200 TL indirim!

Yemeksepeti paket başı ne kadar veriyor?

12-14 saat çalışan kuryeler 50.000-65.000 arası maaş alıyor. Paket başına 57 TL, satış başına 300 TL kazanabiliyorlar. Bir kurye 8 saat boyunca verimli çalışarak 41 paket teslim edebiliyor. Günde belirli sayıda sipariş teslim eden kuryeler ayda ortalama 65.000 TL kazanabiliyor.

Yemeksepeti 2’ye 1 hediye nasıl kullanılır?

Kampanya kapsamında kazanılan kuponlar sadece yemek siparişlerinde kullanılabilir. Kullanıcı kazanılan kupon kredisini nakit olarak alamaz ve iade talebinde bulunamaz. Nitelikli kuponlar www. Adrese veya cep telefonunuzdaki Yemeksepeti mobil uygulaması üzerinden verilen siparişlerde geçerlidir.

Yemeksepeti’nin sahibi kim?

Delivery HeroYemeksepeti / Ana şirketi

Yemeksepeti sepette 100 kodu ne zamana kadar geçerli?

Son kullanma tarihi 31 Temmuz 2024, saat 23:59’dur. Kupon kodu yalnızca kredi/banka kartıyla online siparişlerde geçerlidir.

Yemeksepeti sepette 100 kaç kere kullanılır?

· SEPETTE100 kupon kodu kampanya süresince hesap başına en fazla 5 kez kullanılabilir. · Kampanyanın kupon kodundan faydalanabilmesi için minimum sepet tutarı bulunmaktadır. Minimum kampanya sepet tutarları aşağıda listelenmiştir.

Sepette 100 kodu nedir?

“SEPETTE100” kupon kodu ile kullanıcılar seçili restoranlarda verecekleri siparişlerde 100 TL indirimden faydalanabiliyor.

Yemeksepeti 50 TL indirim kuponu nasıl kullanılır?

Kupon kodu yalnızca kredi kartıyla yapılan online siparişlerde kullanılabilir. Kupon kodu 50 TL indirim sunar. Kuponu kullanmak için minimum 120 TL sepet tutarı geçerlidir. Her kullanıcı bir kez faydalanabilir.

Yemeksepeti 1 1 kampanyası nasıl yapılır?

geçerli. · Promosyona katılan restoranların tercih ettiği ödeme ve teslimat yöntemleri, promosyon kapsamında verilen siparişler için geçerlidir. Promosyon menüsünden bir ürün veya “1’e 1 hediye” başlığı altında görüntülenen ürünü alışveriş sepetine eklemeniz yeterlidir.

200 TL’ye 100 TL Yemeksepeti nasıl kullanılır?

Arkadaşınız, verdiğiniz bağlantıya veya QR koduna erişerek Yemeksepeti’nde ilk kez başarılı bir sipariş verdiğinde, 1.100 TL değerinde bir çek alacaktır. Bu çek, 200 TL ve üzeri siparişler için geçerlidir. Siparişin Yemeksepeti uygulamaları üzerinden yapılması gerekir.

Sepette100 ne zamana kadar?

Kampanya Koşulları: 12 Ağustos 2024 saat 12:00’den 12 Ağustos 2024 saat 23:59’a kadar kampanyaya dahil ürünlerden 700 TL ve üzeri alışverişinizde sepetinize anında 100 TL indirim eklenecektir.

Yemeksepeti Express hoşgeldin bonusu nedir?

Yemeksepeti Express’te kurye olarak çalışarak ayda 35.000 TL’ye kadar kazanabilirsiniz. Ayrıca hemen başvurun ve hoş geldin bonusuyla ek 2 kazanın.

Yemeksepeti kupon ne işe yarar?

Yemeksepeti kupon indirimi ile istediğimiz menüye daha az ödeyebiliyoruz. Sipariş verirken girdiğiniz yemek sepeti kupon kodu sipariş adetlerini anında daha ucuza getiriyor.

Yemeksepeti Puan Nedir?

My Yemeksepeti Puanlarım, önceki siparişlerinizdeki yemeklere verdiğiniz puanları yemeğin yanında gösterir. Bu sayede beğendiğiniz yemekleri tekrarlayabilir ve beğenmediklerinizden uzak durabilirsiniz. My Yemeksepeti Puanlarım tamamen ücretsizdir. Hatalar ve geri bildirimler için bize e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz.

Yemeksepeti Gel Al Ne Demek?

Paket Servis Siparişleri Yemeksepeti’nin paket servis sistemi üzerinden sipariş veren kullanıcılar, Yemeksepeti üzerinden verdikleri siparişleri doğrudan üye işletmelerden teslim alabilirler, ancak ilgili sipariş kullanıcının adresine teslim edilmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Prezervatif Kullanan Escort